Nyhedsbrev     Firmaprofil     Kontakt
 
  » Agenturer

dansk english

udskriv side udskriv side  tilføj til favoritter tilføj til favoritter  E-mail denne side E-mail denne side

Technoflex og Kocsis Technologies, Inc. er dedikeret til at tjene mange fluidtekniske industrier med den højeste kvalitet produkter og tjenester.  Vi er en komplet service og hydraulisk fabrikant.

I dag er vores produkter omfatter stempel akkumulatorer, hydrauliske systemer, og brugerdefinerede hydrauliske og pneumatiske cylindre. Sammen med vores produkter, er vi forpligtet til at levere kundeservice i verdensklasse gennem vores salg, teknik og kvalitet afdelinger.

Technoflex og Kocsis kvalitetskontrol program, som er optaget af vores daglige drift, og stræber efter højere standarder gennem løbende forbedringer.

En anden vigtig for Technoflex og Kocsis Tech aktiv er vores forpligtelse til geninvestering i vores virksomheder. Vi fortsætter med at opdatere den teknologi til rådighed for vores kunder og medarbejdere inden for områderne produkt testning, produktionsudstyr, computer hardware og software. Ved at tilbyde vores ressourcer med en stærk forpligtelse til kvalitet, løbende forbedring, og kundeservice, vi har til hensigt at tjene dig med kun den højeste kvalitet produkter og tjenester.

 

 


  
 


 
 

  Site Map  |  Personlige data     


TECHNOFLEX | Industrivej 21 | 8653 Them | Danmark
Telefon: (+45) 8724 4545  | E-mail: info@technoflex.dk 

Åbningstider (GMT+2): Mandag - Torsdag   08.00 - 16.00
                 Fredag   08.00 - 15.30Copyright © Technoflex - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.