Nyhedsbrev     Firmaprofil     Kontakt
 
  TECHNOFLEX | POWER TO PERFORM

dansk english

udskriv side udskriv side  tilføj til favoritter tilføj til favoritter  E-mail denne side E-mail denne side

Firmaprofil


Historie

TECHNOFLEX blev grundlagt d. 1. Maj 2006. Overordnet partner er amerikanske Lovejoy Inc. med hovedkvarter på Downers Grove, Illinois. Sideløbende med Raja-Lovejoy GmBH.

Takket være Lovejoy Inc.’s hundredårige traditioner og deres salg af mere end 100.000 koblinger om ugen, er de ledende på det amerikanske marked. I 1900 havde Lovejoy Inc. allerede patent på nøgle-princippet indenfor jaw-koblinger (klokoblinger) som nu til dags kopieres af andre fabrikanter.

Begge firmaers synergier er en stor ekspertise indenfor væske og motor teknikker, et stort produktions program såvel som et verdensomspændende net af afdelingskontorer og forhandlere boder alt sammen for perfekt service og stor effektivitet.

Portefølje

TECHNOFLEX har indenfor meget kort tid udviklet sig til en succesrig leverandør af kvalitets komponenter indenfor væske og motor teknikker.

I dag producerer og distribuerer TECHNOFLEX et udvalgt program af koblinger til stationære og mobile applikationer, stive og dæmpende pumpe grupper til IEC og NEMA motorer, olie beholdere i aluminium ikke at forglemme et komplet program af olie kølere og temperatur vekslere inklusive en lang række tilbehør.

Det tætte samarbejde med Lovejoy Inc og Raja-Lovejoy GmbH. såvel som den kundeorienterede måde at tænke på, sammen med pakken af højt motiverede og teamorienterede ansatte konstituerer en base for yderligere udvikling af fornyelse, produkter og services.

Kunder

Stort set alle større nationale og internationale firmaer indenfor de hydrauliske og mekaniske ingeniørfaglige sektorer tæller blandt TECHNO FLEX’ kunder.

Yderligere investeringer i undersøgelser, produktionsoptimering, kvalitet og service sikrer at

Raja-Lovejoy er og forbliver en pålidelig og kompetent partner for Technoflex.

Fremtiden

Den videre udvikling af eksisterende markeder, etableringen af nye standarter og nicher såvel som engagement fra Lovejoy Inc.’s samt Raja-Lovejoy GmbH. Tilbyder nye og lovende forandringer i TECHNOFLEX’ fremtid


» Venligst kontakt os for yderlig information

  
 


 
 

  Site Map  |  Personlige data     


TECHNOFLEX | Industrivej 21 | 8653 Them | Danmark
Telefon: (+45) 8724 4545  | E-mail: info@technoflex.dk 

Åbningstider (GMT+2): Mandag - Torsdag   08.00 - 16.00
                 Fredag   08.00 - 15.30Copyright © Technoflex - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.